Jarkko Partanen Helsinki Helsinki Running Day

Juoksusta mielenterveyttä

Minulla on oma kokemus siitä kuinka elämä ja terveys pettää, eikä tarinani ole helpoimmasta päästä. Nyt kun olen vuosia saanut elää ja kasvaa ihmisenä, vapaana ja terveenä, koen tarvetta tukea muita heidän ongelmissaan. Minun hyvinvoinnille yksi olennainen osa on fyysinen terveys, juoksemalla hoidan myös omaa henkistä pääomaani ja nyt haluan tällä tavoin osallistua muiden auttamiseen. Haluan myös olla osaltani poistamassa mielenterveys- ja päihdesairauksien stigmaa, kaikki voivat toipua jos ei tarvitse hävetä omaa sairauttaan. Minä juoksen 18.5.2019 maraton matkan 42,195 km ja Sinä maksat haluamasi summan Suomen mielenterveysseuralle siitä kun minä hikoilen ja huohotan juoksuradalla. Osallistumalla autat tärkeää asiaa. I'm collecting money for the Finnish association of mental heath and you can donate money for it. I run the full maraton 18.5.2019 and you donate money for the good cause.

13.12.2018 19.5.2019

Jarkko Partanen