Ehdot

Nämä ehdot koskevat kaikkia oman keräyspotin perustajia ja potti.mielenterveysseura.fi -verkkosivun kautta tehtyjä lahjoituksia. Verkkosivu ja siihen liittyvät palvelut mahdollistavat lahjoitukset ja varainhankinnan seuraavalle taholle:

Suomen Mielenterveysseura
Maistraatinportti 4 A

00240 Helsinki(09) 61551 6
lahjoitukset@mielenterveysseura.fi

Suomen Mielenterveysseuran keräyslupa

Suomen Mielenterveysseuran keräyslupa on voimassa 31.12.2019 saakka koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallituksen lupapäätös RA/2017/1140 voimassa 1.1.2018 - 31.12.2019.

Kerätyt varat käytetään mielenterveystyön edistämiseen sekä mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisyyn. Lisäksi varoja käytetään vaikeissa elämäntilanteissa ja kriiseissä olevien auttamiseen.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Tuki

Kaikki tukipyynnöt tulee ohjata osoitteeseen lahjoitukset@mielenterveysseura.fi

Käyttäjää koskevat säännöt

Verkkosivuja ja siihen liittyviä palveluita tulee käyttää vastuullisesti ja laillisella tavalla. Erityisesti muun muassa:

• Verkkosivulle tai siihen liittyviin palveluihin ei saa toimittaa loukkaavaa, seksuaalista tai muulla tavoin epäasiallista sisältöä. Tämä koskee myös valokuvia. Emme muokkaa verkkosivua aktiivisesti, mutta varaamme oikeuden poistaa tai muokata verkkosivulle tai siihen liittyviin palveluihin lähetettyä sisältöä oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta, huolimatta siitä, onko sisältö jonkun kolmannen osapuolen näkökulman mukaan loukkaavaa, seksuaalista tai muulla tavoin epäasiallista. Jos havaitset tällaista sisältöä, lähetä sähköpostia: lahjoitukset@mielenterveysseura.fi.
  • Jos perustat oman keräyspotin, vastuullasi on varmistaa, että sivulle lataamasi sisältö, erityisesti kuva, ei ole tekijänoikeudella suojattu. Tekijänoikeussuojatun sisällön käyttämiseksi tarvitset tekijänoikeuden omistajan luvan. Varaamme oikeuden poistaa henkilökohtaisilta keräyssivuilta kuvia, valokuvia tai kopioita oman harkintamme mukaisesti ja ilman erillistä ilmoitusta, jos niihin liittyvästä tekijänoikeudesta on epäilyksiä. Jos epäilet tekijänoikeusrikkomusta oma.mielenterveysseura.fi -sivustolla, lähetä sähköpostia osoitteeseen lahjoitukset@mielenterveysseura.fi.
  • Muutoin kuin omaa keräyssivuasi koskien et saa poistaa tai muuttaa mitään verkkosivulla olevaa sisältöä.

Käyttäjänä et myöskään saa:

• ilmoittaa väärää henkilöllisyyttä tai väärää yhteistyötä muun henkilön tai organisaation kanssa;
  • käyttää verkkosivua roskapostin tai "spämmin" lähettämiseksi ihmisille, jotka eivät halua vastaanottaa sähköpostia sinulta;
  • käyttää verkkosivua kyselyiden, arvontojen, kilpailujen, pyramidihuijausten ja ketjukirjeiden järjestämiseen ja lähettämiseen;
  • häiritä tai keskeyttää palvelua/palveluita tai palv