”Mä, Alma, haluan sanoa sulle, että olet tärkeä ja tosi hyvä just sellaisena kuin oot!”

- Alma, Suomen Mielenterveysseuran Mielinauha-keräyksen kasvo 2018

Mitä Alman sanat sinulle merkitsevät? Keille kaikille sinä haluat välittää Alman ajatuksen? Tai tuleeko mieleesi tarina, jonka haluat jakaa tähän aiheeseen liittyen?

Perusta oma Mielipotti-keräys, kirjoita oma tarinasi, ajatuksesi tai kannustuksesi ja haasta tuttavasi sosiaalisen median kanavissa lahjoittamaan sinun pottiisi mielenterveyden hyväksi. Lahjoittamalla sinä ja ystäväsi olette mukana tukemassa Suomen Mielenterveysseuran työtä mielenterveyden edistämisen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamisen hyväksi.

Nostetaan mielenterveys puheeksi, kannustetaan toinen toisiamme ja kerätään yhdessä iso potti mielenterveyden hyväksi. Jokainen lahjoitus on arvokas.

Näin helppoa se on:

1. Perusta oma Mielipotti
  2. Kutsu ystäväsi mukaan jakamalla Mielipottisi linkkiä (esimerkiksi Facebookin, Instagramin tai sähköpostin kautta)
  3. Iloitse lahjoitusten karttumisesta ja ystäviesi viesteistä

Mielinauha.fi