Sanna-Mari Paakki Rovaniemi Oma Mielipotti

Lempeydellä

Olen saanut useamman kerran kiitokset siitä, että puhun. Minua on kiitetty avoimuudesta. Minun avoimuuteni on kannustanut ihmisiä hakemaan apua. Parempaa kiitosta ei voisi saada. Minä olen aina puhunut avoimesti mielenterveysongelmistani. Minulla on epävakaa persoonallisuushäiriö ja vaikea ahdistuneisuushäiriö, johon liittyy sosiaalisten tilanteiden pelkoa, julkisten paikkojen pelkoa ja paniikkikohtauksia. Olen sairastanut masennusta ja syömishäiriön. Olen ollut sairas niin kauan kuin muistan, mutta vasta muutama vuosi sitten tajusin, että se ei ole häpeä. Tällä hetkellä teen kaikkeni, että pääsisin taas jaloilleni. Mielenterveysongelmat kantaa häpeäleimaa. Puhuminen auttaa purkamaan sitä ja siksi minä puhun. Minä puhun, koska se auttaa minua ja muita. Mitä sinä voit tehdä? Voit esimerkiksi tukea Mielenterveysseuran tärkeää työtä lahjoittamalla tähän pottiin. Pieninkin lahjoitus on suuri apu. <3 Jos haluat seurata minun mielenterveysaiheisia juttuja niin suuntaa osoitteeseen https://www.kieku.com/channel/pohjoistuulesta. Siellä puhun avoimesti ja rehellisesti asiasta.

Tavoite: 5 000 €
29.3.2018 31.5.2018