Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Lauream Espoo Oma Mielipotti

Laureamkon 2018 vuosijuhlien keräys

Opiskelijakunta Laureamko haluaa olla tukemassa mielenterveystyötä! Suomen Mielenterveysseura tekee mahtavaa työtä tärkeän asian puolesta ja me Laureamkossa haluamme olla mukana auttamassa. Opiskelijoiden mielenterveysongelmat ovat jatkuvassa kasvussa, mutta riittäviä resursseja apua tarvitsevien auttamiseksi ei ole. Mielenterveysongelmat ovat kasvava syy miksi yhä useammalla opiskelijalla opinnot jäävät kesken tai viivästyvät merkittävästi. Mielenterveys on tärkeä osa opiskelijoiden jaksamista ja sen tukemiseen tarvitaankin jatkuvasti lisää resursseja. Suurin osa Suomessa tapahtuvasta mielenterveystyöstä tehdään vapaaehtoistyönä, mutta myös rahallisia lahjoituksia tarvitaan. Tule siis mukaan ja auta Laureamkoa tukemaan Suomen Mielenterveysseuraa!

18.9.2018 31.12.2018

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Lauream